Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Stek z tuńczyka z salsą z pomidora i awokado

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk 4 sztuki
pomidor 2 sztuka
awokado 1 sztuka
kolendra posiekana 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
sól i pieprz 1 szczypta
sok z cytryny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Stek z tuńczyka z salsą z pomidora i awokado

Steki oprószyć solą i pieprzem zgrillować na patelni. Z pomidorów usunąć skórkę i pokroić w kostkę. Awokado także pokroić w kostkę. Dadaj oliwę, sok z cytryny i dopraw solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 12.09.2016 22:22
fajny stek
Agnieszka-87-25 12.09.2016 15:54
bardzo pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak