sos z tuńczyka

sos z tuńczyka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    30 dag
  • wódka

    2,3 łyżki
  • ser żółty

    10 dag
  • sok z cytryny

  • sól

  • pieprz

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • sos worcester

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Majonez łączy się z wódką. Tuńczyk rozcieramy z startym serem i doprawiamy. Podajemy do ryb lub jajek.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat