Sos tatarski Asi

Sos tatarski Asi

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebule

    2 sztuki
  • grzybki marynowane

    6 sztuk
  • ogórek konserwowy

    5 sztuk
  • majonez

    200 ml
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzybki pokroić na drobną kostkę.Cebulę drobniutko posiekać,dodać do grzybów,pokroić ogórki tak jak grzybki bądź większe kawałki.Wszystkie składniki połączyć i dodać do nich majonez,wymieszać.Przyprawić pieprzem i solą.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

m1monika

24.03.2012 18:20
smaczny :-)

KasiaK90

12.02.2012 13:51
pyszny

Kuchareczka2

31.12.2011 09:28
Super

romanrafal

06.11.2011 07:49
przepyszny

Magdalena80

19.08.2011 23:09
rewelacyjny sosik

Justyna Jussstiii

12.07.2011 16:18
super

ronald88

10.07.2011 09:27
super

kanu83

05.06.2011 18:17
świetny

gacopierz23

25.05.2011 22:56
uwielbiam

Marzena34

09.04.2011 12:19
pyszności

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat