Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos tatarski

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 litr
ogórki kiszone 8 szt
cebula biała 2 szt
majonez do smaku
śmietana do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat do smaku
jajko ugotowane na twardo 10 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sos tatarski

Pieczarki, ogórki i cebulę pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać i również pokroić w drobną kostkę.

Wszystko razem połączyć, przyprawić do smaku pieprzem czarnym i solą morską, dodać majonez i śmietanę według uznania, wszystko razem wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 04.03.2014 09:53
Pyszny sosik :)
Megg 03.03.2014 10:18
ja również uwielbiam sos tatarski :-)
noninka77 03.03.2014 09:46
sos pyszności:)
Milka100 03.03.2014 09:18
uwielbiam sos tatarski

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak