Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos tatarski

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez 7 łyżek
śmietana 3 łyżki
cebula 3 sztuki
musztarda 3 łyżeczki
grzybki marynowane 8 sztuk
sól do smaku
pieprz do smaku
ogórek konserwowy 7 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: sos tatarski

Łączymy ze sobą śmietanę, majonez i musztardę, dokładnie mieszajać. Cebulę obieramy i tak jak ogórka kroimy w kostkę drobną. Dodajemy pokrojone grzybki. Mieszamy i doprawiamy solą oraz pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak