Sos serowy

Sos serowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony

    30 dag
  • mleko

    500 ml
  • zioła

    5 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko podgrzać, dodać sertek topiony. Gotować na małym ogniu, mieszając cały czas. Gdy serek rozpuścci sie przyprawić do smaku sosem sojowym oraz ziołami (bazylia, rozmaryn, tymianek).Całosc zagotować.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

1j1o1l1a1

06.04.2011 21:20
proste i dobre :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat