Sos serowy

Sos serowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony

    30 dag
  • mleko

    500 ml
  • zioła

    5 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mleko podgrzać, dodać sertek topiony. Gotować na małym ogniu, mieszając cały czas. Gdy serek rozpuścci sie przyprawić do smaku sosem sojowym oraz ziołami (bazylia, rozmaryn, tymianek).Całosc zagotować.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
1j1o1l1a1 06.04.2011 21:20
proste i dobre :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat