Sos serowy

Sos serowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony

    30 dag
  • mleko

    500 ml
  • zioła

    5 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sos serowy

Mleko podgrzać, dodać sertek topiony. Gotować na małym ogniu, mieszając cały czas. Gdy serek rozpuścci sie przyprawić do smaku sosem sojowym oraz ziołami (bazylia, rozmaryn, tymianek).Całosc zagotować.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

1j1o1l1a1 06.04.2011 21:20
proste i dobre :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat