Sos - Serek topiony

Sos - Serek topiony

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony

    2 trójkąciki
  • natka pietruszki

  • masło

  • kefir

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Stopić mało i serek. Doprawić. Dolać kefiru lub nawet jogurtu naturalnego(tak by powstała konsystencja sosu). Mieszać by nie było grudek. Dorzucić natkę pietruszki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gosia561 06.12.2012 20:19
ze śmietnką też dobry
jasiek 01.05.2011 12:47
nie lubię z kefirem
FAFIK 10.02.2011 07:01
Szybko i smacznie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat