sos pieczarkowy

sos pieczarkowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

g

kostka

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    0,5 kg
  • masło

  • śmietana

  • pieprz i sól

Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Pieczarki obieramy, kroimu=y w plasterki. Patelnie rozgrzewamy wraz z masellkiem, gdy masło sie juz stopi wrzucamy pieczarki smażymy 15 minut. Dodajemy smietanę i przyprawiamy. Mamy pyszny aromatyczny sos.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat