sos musztardowy z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

  • śmietana

  • Musztarda sarepska Prymat

  • żółtko jajek

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zoltka ugotowanych na twardo jaj zetrzec z musztarda, majonezem, i smietana. doprawic sola oraz pieprzem. Odstawic na 30 minut, gotowe:)

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 20.03.2011 14:18
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat