sos musztardowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • Wywar:

    80 g
  • musztarda

    7 g
  • cebula

    12 g
  • tłuszcz

    7 g
  • mąka

    2 g
  • sól

  • cukier

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebulę drobno pokroić i udusić na tłuszczu, dodać mąkę, przysmażyć i rozprowadzić wywarem. Dodać musztardę, wymieszać. Doprawić sos do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat