Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos musztardowo - miodowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda miodowa Prymat 3 łyżeczki
miód lipowy 1 łyżeczka
ocet balsamiczny 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: sos musztardowo - miodowy

Do naczynia włożyć musztardę i miód najlepiej płynny , dokładnie połączyć ze sobą . Następnie wlać ocet balsamiczny i ponownie wymieszać , tak aby powstała gładka jednolita masa . Odstawić w chłodne miejsce na kilka minut . Podawać do grillowanych mięs lub użyć jako marynaty do pieczenia mięsa .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Maridka19 13.10.2015 10:10
Pyszny sosik :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak