Składniki:
jabłko | |
bulion | 100 ml |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
brązowy cukier | 1 łyżka |
posiekana papryka | 1/2 łyżeczki |
chili | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
jabłko | |
bulion | 100 ml |
ocet jabłkowy | 2 łyżki |
olej | 2 łyżki |
brązowy cukier | 1 łyżka |
posiekana papryka | 1/2 łyżeczki |
chili | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz | |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: