Sos chrzanowy na zimno

Sos chrzanowy na zimno

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan tarty Smak

    1 słoik
  • śmietana 18-procentowa

    3 łyżki
  • majonez

    3 łyzki
  • jabłko

    2 starte
  • jajko ugotowane na twardo

    2 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Przepis i sposób przygotowania Sos chrzanowy na zimno

Jabłko i jajko ścieramy na tarce dodajemy śmietanę, chrzan i śmietanę. Wszystko mieszamy, przed podaniem schładzamy.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Barbara55 19.08.2011 17:19
o jej to dla koneserów
kielcok1 17.06.2011 14:10
a co to jest soso ?
rakow2 05.03.2011 16:07
soso to jakaś nowa potrawa
Dorota71 15.09.2010 13:33
bardzo lubię chrzan z jabłkiem

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat