Sos chrzanowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan tarty

    4 łyżki
  • woda

    2 szklanki
  • natka pietruszki

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wodę zagotować, dodać do niej tarty chrzan( może być ze słoika) i sok z cytryny, doprawić do smaku solą i pieprzem, na koniec dodać posiekaną natkę pietruszki. Sos podawać do mięs.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Dorian 11.02.2014 15:09
pyszny sosik
Wafelek2601 13.07.2013 09:17
lubię taki sosik
IKrakowianka 16.12.2012 10:28
też taki robię:)
Karolina69 14.07.2011 08:38
fajne
Tomek13 17.06.2011 20:27
dobre
Tomek13 17.06.2011 20:27
dobre
szajba2 29.03.2011 17:10
chrzan do mięsa mile widziany
Barbara55 18.01.2011 16:33
niesamowite
kielcok1 16.01.2011 19:05
chrzanię to
rakow2 17.11.2010 15:33
mocna rzecz

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat