sos chrzanowy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • bulion

    1 l
  • chrzan ze słoika

    1 szt
  • smietana 18%

    3 łyżki
  • koperek

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do bulionu dodać w/w składniki zagotować ewentualnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Można podawać z gotowaną sztuką mięsa lub jajkiem.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat