SORBET MALINOWY

SORBET MALINOWY

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maliny

    1 kg
  • cukier

    4 łyżki
  • jogurt naturalny

    3-4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Świeżo zebrane, najlepiej dojrzałe maliny rozscieramy z cukrem dodajemy jogurt i tak przygotowany deser wkładamy do zamrażalnika na 2-3 godz. Następnie po wyciągnięciu z zamrażalnika przekładamy w pucharki i gotowy do spożycia.
SMACZNEGO!!!!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jodaj

06.10.2012 09:56
malinka :) pycha :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat