Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok z buraka, selera naciowego i jabłka

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

burak ćwikłowy 1-2 szt
seler naciowy 3 łodygi
jabłko 1 szt
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sok z buraka, selera naciowego i jabłka

Selera umyć, pokroić na większe kawałki. Buraki lub jednego buraka obrać i pokroić w kawałki. Jabłka obrać, usunąć gniazdka nasienne i pokroić na większe kawałki. Wszystko wrzucić do sokowirówki i wycisnąć sok. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 28.11.2015 16:25
same witaminki
MAR3STA 14.10.2015 19:55
zdrowy soczek
IwonaKa 10.09.2015 20:25
samo zdrowie
Anna169Hosz 07.09.2015 22:24
Uwielbiam taki sok... zdrowo i smacznie:)
hahanka 07.09.2015 22:11
smaczny i bardzo zdrowy sok

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak