Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śmietankowa pasta z bazylią i szczypiorkiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek śmietankowy 1 małe opakowanie
szczypiorek 1/2 szklanki już posiekanego
bazylia świeża 6 listków
sól
Pieprz czarny Prymat w młynku

Przepis i sposób przygotowania na: Śmietankowa pasta z bazylią i szczypiorkiem

Serek śmietankowy przekładamy do większej miski . Świeży szczypiorek oraz bazylię opłukujemy pod wodą następnie osuszamy i kroimy . Po pokrojeniu składniki dajemy do serka dodajemy sól oraz pieprz i mieszamy. Gotową pastą smarujemy bułeczki , chlebek czy inne pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 14.03.2016 21:08
pyszna do chleba
Ela15 09.03.2016 10:36
fajna pasta
pestka 08.03.2016 11:13
lubię takie sniadania
Futka 08.03.2016 10:15
Pyszna pasta - idealna na śniadanko :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak