Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażony dorsz w ziołach

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 1 szt
pieprz
sok z cytryny
olej do smażenia
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Smażony dorsz w ziołach

Przygotowany filet z dorsza kropimy sokiem z cytryny. Po około 10minutach przyprawiamy solą, pieprzem oraz przyprawą do ryb. Na rozgrzanym oleju smażymy wcześniej przygotowaną rybkę. Podajemy z ziemniakami lub frytkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 03.10.2013 19:04
uwielbiam rybki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak