Smażony dorsz w ziołach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z dowolnej ryby

    1 szt
  • pieprz

  • sok z cytryny

  • olej do smażenia

  • Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Przygotowany filet z dorsza kropimy sokiem z cytryny. Po około 10minutach przyprawiamy solą, pieprzem oraz przyprawą do ryb. Na rozgrzanym oleju smażymy wcześniej przygotowaną rybkę. Podajemy z ziemniakami lub frytkami.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Aleksandra/Olcia 03.10.2013 19:04
uwielbiam rybki

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat