Smażone piersi z kurczaka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pierś z kurczaka podwójna

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kostkę rosołową należy wymieszać z dwoma łyżkami oliwy. Tak przygotowaną pastą natrzeć umyte wcześniej piersi z kurczaka. Smażyć na patelni. Podawać najlepiej z sałatą. Smacznego

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (11)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Marzena34 23.06.2012 15:11
pychotka
Ania67 15.03.2012 16:53
pycha
Norgiusz 13.03.2012 06:53
super
Grazyna0211 06.03.2012 15:08
szybkie smaczne danie
Anna152 05.03.2012 09:00
pychaaa
Anna152 05.03.2012 09:00
pychaaa
fictor123 04.03.2012 09:45
super
olkaaa 30.12.2011 00:09
fajne
Ewelina38 10.12.2011 15:41
pyszne mięsko
Kuchareczekjeden 29.11.2011 19:55
podoba mi się:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat