Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażone grzyby z zalwy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przyprawa do bigosu i dań z kapusty Prymat do smaku
Kucharek przyprawa uniwersalna do smaku
ziele angielskie do smaku
cebula do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Smażone grzyby z zalwy

Grzyby dokładnie płuczemy z zalewy i moczymy w wodzie przez ok. 1 godz. Cebulę kroimy w kostkę, lekko podsmażamy na patelni. Następnie dodajemy wymoczone i pokrojone grzyby, ziele angielskie, liść laurowy, kucharek i dusimy razem z cebulą. Pod koniec dodajemy przyprawę do bigosu i pieprz ziołowy i dusimy jeszcze przez ok.10 min. Polecam!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 18.07.2013 19:35
musze kiedyś zrobic
angelika14 08.07.2012 20:38
uwielbiam
kate.500 05.12.2011 22:31
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak