Smażona rybka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ryba

  • olej

  • sól i pieprz

  • mąka

  • jajko

  • Bułka tarta klasyczna Prymat

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybkę solę i pieprzę a następnie po kolei obtaczam w mące, w jajku i w bułce tatrej. Kładę na rozgrzany olej i smażę.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewa104 16.04.2013 14:14
Co to za ryba? Jakoś się rozeszła po patelni.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat