smażona ryba

smażona ryba

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dowolny filet z ryby

  • mąka

    1-2 łyżki
  • pieprz i sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filet z ryby podzielić na kawałki oprószyć solą i pieprzem a następnie obtaczać w samej mące i smażyć na mocno rozgrzanym oleju.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat