Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smarowidło kiełbasiano- chrzanowe

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 1 szt
Musztarda delikatesowa Prymat 3 łyż
masło 2 łyż
cebula 1 szt
pieprz
sól
chrzan tarty 6 łyż

Przepis i sposób przygotowania na: Smarowidło kiełbasiano- chrzanowe

Kiełbasę obrać ze skórki i pokroić drobniutko lub zemleć na dużych oczkach maszynki do mięsa. Dorzucić pokrojoną w kosteczkę cebulę, musztardę, chrzan i łyżkę masła. Mieszać do uzyskania pożądanego wyglądu i doprawić do smaku. W zależności jaką kiełbasę weźmiemy może być potrzebne więcej przypraw lub chrzanu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaDD 10.06.2013 11:33
bardzo ciekawy przepis
Luka Li 09.06.2013 23:10
Ciekawe smarowidło!
Barbara13 09.06.2013 15:29
bardzo lubię takie smarowidełka:)
Konczi 09.06.2013 15:13
lubię takie smarowidełka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak