Przepis i sposób przygotowania na: Smalec ze skwarkami
Gotowy smalec przelewamy do garnka kamiennego i wkładamy do lodówki lub wlewamy do słoików i mocno zakręcamy .Stawiamy w chłodne miejsce.
słonina | 800 g |
słonina | 400 g. wedzonej |
smalec | 1 kostka |
cebula | 1 szt. większa |
ząbki czosnku | 3 ząbki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Przyprawa do zup i potraw Kucharek | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | szczypta Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: