Smalczyk z pestkami dyni i słonecznika

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • słonina

  • podgardle

  • boczek

  • majeranek

  • pestki dyni

  • słonecznik łuskany

  • czosnek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso (w takich samych proporcjach) pokroić w kostkę, którą wytopić na rozgrzanej patelni, po czym wrzucić rozgnieciony czosnek oraz posiekane pestki i majeranek.
Całość dokładnie wymieszać z pestkami dyni i słonecznika

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat