Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Słodki salceson

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kakao 3 łyżki
margaryna 250 g
cukier 3/4 szkl.
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyzki
mleko 0,5 szkl.
herbatniki 3 opak.
bakalie
płatki migdałowe

Przepis i sposób przygotowania na: Słodki salceson

Margarynę cukier, i kakao rozpuścić w garnku. Żelatynę rozpuscic w mleku i dodac do garnka, zagotowac. Herbatniki lekko pokruszyć,dodać wraz z resztą dodatków do masy i wymieszać. Przełożyć do blaszki i zostawić w lodówce do stężenia.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 14.09.2014 23:35
Świetny pomysł na smaczny dodatek do kawy
Marta Ryżek-Kalkowska 13.09.2014 01:00
Uwielbiam go!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak