Śledzik w śmietanie

Śledzik w śmietanie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

g

kostka

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matiasy

    0,5 kg
  • jabłko kwaśne

    2 szt
  • cebula

    1 szt
  • jogurt grecki

    6 łyżki
  • majonez

    2 łyżki
  • czarny pieprz mielony Prymat

    do smaku
  • cukier

    1 łyżka
  • ogórek konserwowy

    2 sztuki
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

ŚLEDZIKA NAMOCZYĆ NA OKOŁO GODZINY NAJLEPIEJ W MLEKU. JABŁKA, OGÓREK,CEBULĘ I ŚLEDZIKA POKROIĆ W KOSTKĘ, DODAĆ ŚMIETANĘ WYMIESZANA Z MAJONEZEM. WYMIESZAĆ. DOPRAWIĆ CUKREM I PIEPRZEM

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Damiano

24.02.2016 06:25
smaczny śledzik

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat