Sledzie z rusztu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie

    4
  • olej

  • sok z cytryny

  • sól

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

sledzie umyc i wysuszyc, pokropic sokiem z cytryny, posypac pieprzem, nasmarowac olejem. Polozyc na ruszt i piec 20 minut.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
eduszo 17.12.2010 11:01
Szkoda że nie napisałeś jakie to mają być śledzie.Jest dużo gatunków nie każdy sie domyśli co miałeś na myśli.Ale mi sie zrymowało. Lubie smażone śledzie zielone.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat