Składniki:
płaty śledziowe | 50 dag |
cebula | 1 szt |
śmietana | 250 ml |
kefir | 3 łyżki |
musztarda | 1/2 łeżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
posiekany koperek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
płaty śledziowe | 50 dag |
cebula | 1 szt |
śmietana | 250 ml |
kefir | 3 łyżki |
musztarda | 1/2 łeżeczki |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
posiekany koperek | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: