Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie smażone

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet śledziowy 6 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżki
mąka 3 łyżki
sól i pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie smażone

Śledzie umyć i osuszyć.
W miseczce wymieszać mąkę, bułkę tartą, sól i pieprz.
Rybę obtoczyć w panierce i smażyć na rozgrzanym oleju.
Proste, klasyczne i smaczne danie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 15.03.2015 15:50
pyszne jedzonko podano...
gosia1988 15.03.2015 15:21
smaczne takie śledzie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak