Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie pod pierzynką
Kroki postępowania
na patalnie wlewamy cet, dodajemy cukier i skórkę z cytryny, gotujemy az sie zredukuje do syropu.
Smacznego :)
śledzie | 10 płatów |
jabłka | 2 szt |
cebula czerwona | 2 sztuka |
cebula biała | 2 szt |
ocet winny | 3 lyżki |
cytryna | 1 szt |
kwaśna śmietana | 400 ml |
cukier | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej | |
ogórek konserwowy Smak |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: