Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Siekany łosoś z pietruszką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś filet 25 dag
natka pietruszki
oliwa
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
cytryna
cebula 1 szt
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Siekany łosoś z pietruszką

Filet z łososia myjemy osuszamy odcinamy skórę . Siekamy ostrym nożem. Cebulę siekamy bardzo drobno. Posiekaną cebule dodajemy do posiekanego mięsa. Doprawiamy solą ,pieprzem i sokiem z cytryny. Wyrabiamy mięso i dodajemy oliwę z oliwy. Następnie chłodzimy. Natkę siekamy. Z łososia robimy kulkę nakąłdamy posiekaną natkę i ozdabiamy odrobiną cytryny. Podajemy schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

msmors 28.05.2013 11:06
fajna przystawka
iwa643 28.05.2013 09:06
Pyszna lekka przystawka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak