sezon na fasolkę

sezon na fasolkę

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • fasolka szparagowa

  • pomidory suszone w zalewie

  • orzechy włoskie

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę myjemy, odcinamy końcówki. Jeśli jest długa kroimy na pół lub 3 części. Gotujemy w osolonej wodzie ok 20 min. Odlewamy i studzimy. Do miski wrzucamy fasolkę oraz pokrojone w kawałki pomidory suszone oraz rozdrobnione orzechy. Lekko skrapiamy oliwą z pomidorów suszonych. Delikatnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat