Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Spód
-
ciastka maślane
240 gram -
masło
140 gram
Masa serowa
-
twaróg
400 gram -
jogurt grecki
600 gram -
cukier puder
50 gram -
cukier waniliowy
2 łyżeczki -
Żelatyna wieprzowa Prymat
5 łyżeczek -
woda ciepła
80 ml.
Mus brzoskwiniowy
-
brzoskwinie w puszce
850 ml -
cukier puder
2 łyżki -
sok z cytryny
1 łyżka -
Żelatyna wieprzowa Prymat
8 łyżeczek -
woda ciepła
100 ml.
Przepis i sposób przygotowania Sernik z musem brzoskwiniowym
Kroki postępowania



Komentarze (10)
Nie masz konta? Zarejestruj się