Składniki:
serek | 800 g |
margaryna | pół kostki |
żółtko jajek | 3 |
cukier puder | 6 łyżek |
mleko | pół szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
cytryna | 2 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 15 dag |
karmel |
serek | 800 g |
margaryna | pół kostki |
żółtko jajek | 3 |
cukier puder | 6 łyżek |
mleko | pół szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
cytryna | 2 |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżeczka |
cukier | 15 dag |
karmel |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: