Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z brzoskwiniami
Kroki postępowania
Margarynę ucieramy z żółtkami. dodajemy zmielony ser, mąkę pszenną oraz sok z cytryny.
Białka ubijamy na sztywną pianę. Dodajemy białka do masy serowej.
mąka pszenna | 20 dag |
cukier puder | 4 łyżki |
margaryna | 0,5 kostki |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
jajko | 2 sztuki |
ser biały | 1,5 kg |
żółtko jajek | 5 sztuk |
jaja | 2 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masło | 5 dag |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
rodzynki | 1 garść |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: