Przepis i sposób przygotowania na: Sernik Ewy
Kroki postępowania




jajko |
8 szt.
|
budyń śmietankowy |
1 szt.
|
masło lub margaryna |
250 gram
|
cukier |
2 szklanki
|
spód ciasta: |
|
mąka pszenna |
400 gram
|
margaryna |
200 gram
|
jajko |
2 szt.
|
proszek do pieczenia |
1 łyzeczka
|
cukier |
3/4 szklanki
|
|
|
cukier puder |
do posypki
|
|
|
mleko do sera |
1 szklanka
|
ser biały |
1,2 (twarogowy)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: