Przepis i sposób przygotowania na: sernik
Kroki postępowania
![Krok 1 - sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik48-2.jpg)
![Krok 2 - sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik49-2.jpg)
![Krok 3 - sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik50-2.jpg)
![Krok 4 - sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik51-2.jpg)
![Krok 5 - sernik foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sernik52-2.jpg)
ser biały | 1 kg |
budyń śmietankowy | 2 op |
cukier waniliowy | 1 op |
jajko | 2 szt. |
żółtko jajek | 4 szt. |
cukier | 1,5 szkl. |
olej | 0,5 szkl. |
mleko 3,2% | 2 szkl. |
mąka tortowa | 2,5 szkl. |
margaryna | 1/2 kostki |
cukier | 6 łyżek |
jajko | 2 szt. |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: