Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serduszkowy gulasz

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca drobiowe 1/2 kg
cebula biała 1 szt
pieczarki 25 dag
śmietana 1 kubek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Serduszkowy gulasz

Serduszka umyć i przekroić na pół,przyprawić i podsmażyć, dodać pokrojoną w kosteczkę cebulę, następnie podlać wodą i dusić do miękkości, dodać pokrojone pieczarki. Kiedy będą miękkie dodać śmietanę i zagęścić jeśli trzeba. Podawać z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa6274879 22.11.2012 22:42
Szczerze mówiąc nigdy nie przepadałam za podrobami, ale ostatnio przekonałam się do drobiowych serc - fajny gulasz.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak