Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler w zalewie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Zalewa

ocet 1 szklanka
woda 6 szklanek
cukier 1-1,5 szklanki
sól 3 płaskie łyżki

Lista składników

seler

Przepis i sposób przygotowania na: Seler w zalewie

1) Seler obieramy, kroimy cienko w zapałki.
2) Przygotowujemy zalewę, cukier i sól musi się rozpuścić.
3) Gotujemy seler w zalewie ok. 20 minut. Następnie przekładamy do słoików i wekujemy 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak