Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy w chrupiącej panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 60 dkg
panierka do miesa 1 opakowanie
Kucharek przyprawa do potraw
mleko 1 szklanka
olej do smażenia
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy w chrupiącej panierce

Umyty schab rozkroić na cztery plastry. Mięso dokładnie rozbić. Delikatnie oprószyć kucharkiem, pieprzem oraz ziołami prowansalskimi. Zamoczyć w mleku, obtoczyć w panierce do mięsa. Na patelni mocno rozgrzać olej, smażyć każdy kotlet na rumiano z obu stron. Podawać z ziemniakami i surówką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 08.01.2014 10:25
smaczny schabowy
ONY_za_kare 13.08.2013 22:16
pyszne mięsko
Wacław 27.06.2013 08:53
schrupałbym takiego schabowego :)
Iwusia 21.04.2013 22:05
lubię takie kotleciki
jeta72 16.04.2013 13:41
lubię takiego schabowego :-)
sara1 29.01.2013 22:00
smaczny
Bernadeta1 29.01.2013 00:04
schabowy to zawsze dobry obiadek
kate.500 29.12.2012 18:40
super
Motorek 10.12.2012 08:38
bardzo smaczny
Seba 05.12.2012 09:37
pyszności
olkaaa 02.12.2012 09:46
bardzo lubię
Anna138 01.12.2012 16:04
mniam
mela25 30.11.2012 14:00
pyszny schabik
Grazyna0211 29.11.2012 19:07
taki najlepszy
romanrafal
romanrafal 29.11.2012 17:02
smaczne
Ada-Gaba 29.11.2012 13:05
pyszny obiadek
pajbek 29.11.2012 12:53
Smaczny "schabczak" :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak