Schab ziołowo musztardowy

Schab ziołowo musztardowy

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

g

kg

gramów

ml

duża łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

  • marynata

  • sól, pieprz

  • musztarda

    5 łyżek
  • majeranek Prymat

    1 łyżka
  • olej

    2 łyżki
  • czosnek granulowany

    1 ł
  • tymianek

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab umyć i osuszyć. Natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. W miseczce wymieszać musztardę z olejem , majerankiem i tymiankiem. Posmarować mięso i wstawić na noc do lodówki. Piec ok 1,5 godziny w rękawie do pieczenia w temp. 180 stopni.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Janina

23.06.2013 11:22
Najlepsze, bo własne przyprawyi wykonanie;)

Mniam

23.06.2013 10:54
Super marynata.

Adamorek

23.06.2013 02:21
dobrze doprawiony

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat