Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab ziołowo musztardowy

3.0
(14)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości
marynata
sól, pieprz
musztarda 5 łyżek
Majeranek suszony Prymat 1 łyżka
olej 2 łyżki
Czosnek suszony Prymat 1 ł
tymianek 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Schab ziołowo musztardowy

Schab umyć i osuszyć. Natrzeć solą, pieprzem i czosnkiem granulowanym. W miseczce wymieszać musztardę z olejem , majerankiem i tymiankiem. Posmarować mięso i wstawić na noc do lodówki. Piec ok 1,5 godziny w rękawie do pieczenia w temp. 180 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Janina 23.06.2013 11:22
Najlepsze, bo własne przyprawyi wykonanie;)
Mniam 23.06.2013 10:54
Super marynata.
Adamorek 23.06.2013 02:21
dobrze doprawiony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak