Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab ze śliwką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab bez kości 2 kg
śliwki 1 paczka
sól 1 do smaku
pieprz 1 do smaku
ocet winny 2 łyżki
worek do pieczenia 1 szt.
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Schab ze śliwką

W schabie długim nożem zrobić dziurę, nafaszerować go śliwkami. Posolić i popieprzyć z dwóch stron, natrzeć octem winnym i czosnkiem. Włożyć do worka. Piec godzinę na kilogram mięsa w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Habibi 04.01.2013 14:46
http://www.wielkiezarcie.com/recipe21953.html
Noruas 28.12.2012 17:00
jedno z moich ulubionych połączeń :)
jolanta19 28.12.2012 16:38
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak