Składniki:
schab bez kości | 4 plastry |
pieczarki | 20 dag |
olej | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 2,5 szkl |
masło | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt |
przecier pomidorowy | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 3 łyżki |
schab bez kości | 4 plastry |
pieczarki | 20 dag |
olej | 2 łyżki |
bulion drobiowy | 2,5 szkl |
masło | 1 łyżka |
cebula biała | 1 szt |
przecier pomidorowy | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: