Przepis i sposób przygotowania na: Schab duszony w porach
Pora oczyścić, pokroić w grube ukośne plastry, dodać do mięsa, przykryć i dusić do czasu aż mięso będzie miękkie.
kotlety schabowe | 4 sztuki |
por | 1 sztuka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
chili | |
tłuszcz do smażenia | |
bulion warzywny | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: