Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

santoska

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopt 1 sztuka
śmietana 30% 0.75 litra
cukier wanilinowy 2 sztuki
cukier 0.25 szklanki
mleko 0.5 szklanki
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: santoska

Mleko zagotować z 2 łyżkami żelatyny, wymieszać, wystudzić. Śmietanę ubijać przez chwilę, następnie dodać cukry waniliowe i cukier. Pod koniec dodawać powoli żelatynę. Wylać na biszkopt i posypać kawą mieloną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 10.09.2013 07:58
świetne ciasto
magduś83 09.09.2013 19:27
fajna nazwa :)
Beata23 18.08.2013 21:07
pyszne ciacho
IwonaKa 25.07.2013 14:12
pycha takie ciasto
Halina14 04.07.2013 14:36
wygląda pysznie
caralajna 02.07.2013 07:40
boskie ciasto, bardzo takie lubię
Alex_M 28.06.2013 18:32
fajne ciacho
sunnymood 25.02.2013 21:29
rewelacja;)
romanrafal
romanrafal 29.09.2012 15:42
pyszne
mariel78 26.09.2012 21:37
smaczne
gusia1000 24.09.2012 15:04
Dobre, bez 2 zdań.
1j1o1l1a1 22.09.2012 18:48
nieznana mi nazwa, ale ciasto wyglada pysznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak