Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałtka selerowo-jajeczna z szynka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

seler konserwowy 1 słoik
jajko 10 sztuka
szynka np konserwowa 20 dkg
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sałtka selerowo-jajeczna z szynka

jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i roimy w kostkę. Seler odsączamy z zalewy, szynkę kroimy w kostkę. łaczymy wszystkie składniki dodajemy majonez sól i pieprz. smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorian 19.10.2012 15:21
super
artur7 16.09.2012 21:04
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak