Składniki:
mięso wieprzowe lub cielęce | 4 plastry |
masło do smażenia | 50 gram |
oliwa | 1 łyżka |
szałwia świeżą | 4 listki |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
ser ementaler | 4 plasterki |
wino białe | 150 ml |
szynka parmeńska | 4 plasterki |
mięso wieprzowe lub cielęce | 4 plastry |
masło do smażenia | 50 gram |
oliwa | 1 łyżka |
szałwia świeżą | 4 listki |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
ser ementaler | 4 plasterki |
wino białe | 150 ml |
szynka parmeńska | 4 plasterki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: