Salinaty w zalewie

Salinaty w zalewie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • salinaty w plastrach

    6 szt
  • cebula

    2 szt
  • woda

    1 szkl
  • ocet

    1/4 szkl
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Salinaty moczymy w wodzie przez parę godzin, następnie dobrze płukamy. Plastry dzielimy na kawałki, a cebulę kroimy w plastry. Rybę układamy w litrowym słoiku na przemian z cebulą. Wodę mieszamy z octem i wlewamy do słoika, a następnie zamykamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Adam/ZUB3R 17.12.2012 19:17
smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat