Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Salinaty w zalewie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

salinaty w plastrach 6 szt
cebula 2 szt
woda 1 szkl
ocet 1/4 szkl

Przepis i sposób przygotowania na: Salinaty w zalewie

Salinaty moczymy w wodzie przez parę godzin, następnie dobrze płukamy. Plastry dzielimy na kawałki, a cebulę kroimy w plastry. Rybę układamy w litrowym słoiku na przemian z cebulą. Wodę mieszamy z octem i wlewamy do słoika, a następnie zamykamy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adam/ZUB3R 17.12.2012 19:17
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak